Kuva: Jalkapallo

Esittely

Fortum Tutor -ohjelma

Valtakunnallisen Fortum Tutor –ohjelman tavoitteena on kehittää nuorten jalkapallon harrastajien valmennusta. Palloliitto valitsee vuosittain noin 100 tutoria, jotka toimivat jalkapallovalmentajien ja –ohjaajien apuna. Toiminnan aikana tutorien määrä on yli kaksinkertaistunut.

Hyvä tutor tukee ja auttaa

Vanhemmat toimivat usein pienten lasten valmentajina oman työnsä ohella. Fortum Tutor –ohjelman avulla valmentaja saa apua ja tukea käytännön harjoitus- ja pelitilanteissa. Tutor-ohjelman avulla halutaan taata kaikille jalkapalloa harrastaville lapsille innostava harrastusympäristö ja osaava valmentaja. Kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaiden lasten valmentajat, erityisesti 5-8-vuotiaiden valmentajat.

Miksi Fortum on mukana?

Uskomme, että tämän päivän teot vaikuttavat seuraavien sukupolvien elämään. Siksi panostamme myös sponsorointiohjelmassamme lapsiin ja nuoriin. Haluamme pystyä tarjoamaan lapsille ja nuorille liikunnallista toimintaa sekä elinikäisen harrastuksen ja ystäviä. Fortum Tutor –ohjelma tavoittaa tuhansia perheitä ja kymmeniä tuhansia lapsia ympäri Suomen. Tavoitteena ei ole saada huippupelaajia vaan haluamme tarjota kaikille lapsille peli-iloa.

Jalkapallo on ylivoimaisesti harrastetuin urheilulaji Suomessa. Valtakunnallisesti olemme vaikuttamassa kymmenien tuhansien lasten hyvään ja yhteisölliseen harrastamiseen.